Неодамна

Мистерии

Таен надзор на човештвото: „Петте очи“ ја надгледуваат комплетната комуникација на планетата (видео)

петте очи

Системот  ECHELON е тајно име за систем за надгледување, собирање на податоци на мрежите како и нивни анализи, а со кој управуваат САД, Австралија, Канада, Нов Зеланд и Велика Британија, попознати како „Петте очи“. Системот е направен во доцните шеесетти години наминатиот век за да ја надгледа комуникацијата на СССР …

повеќе... »

Зошто на банкнотите од еден долар се наоѓа масонската приамида?

долар

На банкнотата од еден долар се наоѓа пирамида. За неа постојат различни теории, а некои од нив зборуваат и за тајни здруженија како што се масоните. Но што всушност пирамидата и останатите ознаки значат. Пирамидата се наоѓа на левата страна на банкнотата, а на десната е официјалниот жиг на САД. …

повеќе... »

Познати личности за кои се шпекулира дека се убиени од страна на масоните

илуминати

Илуминатите се тајно друштво за кое се зборува дека ги контролира сите светски настани. Илуминатите и членовите на  нивната организација се посебно влијателно во индустријата за забава. Витни Хјустон За смртта на светската дива многумина веднаш ги обвинија илуминатите. Многумина веруваат дека Витни била дел од илиуминатите кои и се …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!