дома / Анкети / Идни прогнози

Идни прогнози

Во ВМРО – ДПМНЕ кадровниците работеа, ама по лански календар

вмро - дпмне

Изборите од 15-ти октомври и се поизвесниот резултат од вториот круг од 29-ти октомври каде ВМРО – ДПМНЕ ќе забележи убедлива победа во вкупно не повеќе од 4 до 5 општини и каде ќе има мнозинство во 3 општински совети не се резултат на т.н. казна од страна на членството …

повеќе... »

Зошто ВМРО – ДПМНЕ на локалните избори заврши со вакви резултати?

избори 2017

Прво резултатот на изборите беше помалку или повеќе очекуван. И за тоа има не многу но доволно анализи од стручни лица кои поминале малку повеќе од 12 години во светот на политиката. Некој од нив се професионалци во својата фела и ја “израснаа” државата па често знаат одлично да проценат …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!