дома / Дијаспора / Организации

Организации

Кој е и што е НАТО? Интересни факти!

Кој е и што е НАТО, а кој е Столтенберг?! Пред воопшто да дискутираме кој е Јенс Столтенберг прво треба да ја објасниме организацијата која ја претставува а која заедно со ЕУ се двете организации поради кои сме на милиметри да го изгубиме националниот идентитет и смислата за постоење. НАТО …

повеќе... »

Дијаспората бара обединување на власта и опозицијата

дијаспора

Обединетата македонска дијаспора со порака до власта и опозицијата на државниот и национален празник Ден на републиката – да се обединат во интерес на Македонија. „Македонија е млада демократска република со богата историја и ОМД верува дека само преку обединување и активна работа на сите, не само на Владата, туку …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!