дома / Избори / Претседателски

Претседателски

Никола Тодоров “несудениот” наследник на Груевски

Никола Тодоров, “несудениот” наследник на Груевски   Никола Тодоров и според оние првични анализи и информации од теренот две недели пред конгресот на кој ВМРО – ДПМНЕ ќе избира и нов претседател, нема да биде она што Груевски што потајно што јавно можеби посакуваше, негов наследник. Очигледно е дека членството …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!