ЛЕР

Предметот “Дрисла”, се молчи веќе 16-та година

Предметот “Дрисла”, 16-та година Дрисла е депонија која е изградена и отворена од страна на Градот Скопје во 1994 година под чија надлежност е до ден денес иако одговорно министерство за нејзината работа е Министерството за заштита на животната средина. Лоцирана е во југоисточниот дел од градот Скопје на одалеченост …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!