дома / Мени-топ

Мени-топ

Вељановски и Талат Џафери од пратеник до претседател со фалсификат!

“Талат Џафери од пратеник до претседател со фалсификат! Што беше суштинско за да се легитимира целата фарса на СДСМ и ДУИ но и делегитимира Уставот на Република Македонија и Деловникот за работа на законодавниот дом на РМ?!” На 11 декември, 2016 година, беа одржани деветтите избори за пратеници во законодавниот …

повеќе... »

Свиркачи – Укажувачи – WhistleBlowers

                         Согласно законот за укажувачи на Република Македонија и сродниот таков закон во Европската унија како и директивите и регулативите на ЕУ, ги охрабруваме читателите и сите потенцијални укажувачи (свиркачи) да ни испраќаат делумно или целосно подготвени стории, статии и материјали. Ние како медиум ќе се придржуваме до законот, директивите …

повеќе... »

Кодекс на НОВИНАРИ

Во согласност со КОДЕКС НА НОВИНАРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА Сите ангажирани и вклучени новинари, пишувачи, аналитичари и колумнисти на мeдиумот/порталот Politicki.MK се согласни и го прифаќаат во целост овој со овој кодекс и принципите на позитивно известување при нивното работење. ПРИНЦИПИ НА ОДНЕСУВАЊЕ: Слободата на медиумите е неприкосновено право. Основна задача …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!