дома / Мислења и Предлози / Ваше мислење

Ваше мислење

Ваш предлог или мислење

Мега интервју со г-дин Љупчо Палевски за актуелните состојби (СДСМ, ВМРО, ДУИ,Името Македонија,Бизнисот,Трета)

Мега интервју со г-дин Љупчо Палевски Прв дел: Околу политиката, СДСМ и минатото Палевски, вие во СДСМ не сте активни веќе 18 години или нешто по 2000 година од локалните избори до кога бевте претседател на градската организација на СДСМ. Од тогаш стоите на ставот дека резултатите на партијата беа …

повеќе... »

Што прави Иванов со предлозите Костадиновски и Кадриу да се идни уставни судии?!

Што прави Иванов со предлозите Костадиновски и Кадриу да се идни уставни судии?! Претседателот Иванов покрај моќта да ги премолчува сите битни општествено политички настани и способноста секогаш кога државата е пред политички колапс да е на безбедна далечина од неколку илјади киломентри со последниот гест потврди дека најверојатно не …

повеќе... »

Свират на канти, цевки, метли– музиката им е врвна: Бенд каков што се уште не сте виделе (видео)

бенд

Музичарите кои сакаат да експериментираат често свират на работи кои примарно не се музички инструменти, но со талент и упорност и тоа како е можно да се прават чуда. Добар пример за тоа е францускиот состав “Les Poubelles Boys”, кои наместо тапани имаат канти, цевки и разни лимови наместо чинели. …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!