дома / МКД / Охридски рамковен

Охридски рамковен

Професорките Симона Маџоска и Каролина Астеруд не додржаа за Беса Арифи

Професорките Симона Груевска Маџоска, од Институт за македонски јазик и Каролина Ристова Астеруд, од Правен факултет, жестоко одговорија на прозивките на професорката на Штулов универзитет, Беса Арифи, која во колумната ,,А штрајкот со глад кога ќе го почнат“ , ги обвини за фашизам и национализам. Лингвистот Симона Груевска Маџоска, во …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!