дома / Регион / Хрватска

Хрватска

Албанија се крена на нозе: Уапсениот Морина да не се екстрадира од Хрватска во Србија

Морина

Исмаил Морина, човекот кој крена огромна прашина на квалификацискиот натпревар за Европското првенство помеѓу Србија и Албанија во 2014 година  уапсен е пред еден месец во Дубровник и наскоро треба да биде испорачан во Србија. Министерството за правда на Србија од Хрватска побара Морина да им биде испорачан што побрзо.Очекувањата …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!