дома / Техника / Научник случајно признал дека постои „временска контрола“ која токму сега се случува над Америка (видео)
контрола

Научник случајно признал дека постои „временска контрола“ која токму сега се случува над Америка (видео)

Во прилог емитуван на мејнстрим телевизијата CBS пред неколку години, физичарот dr. Michio Kaku случајни признал дека небото се прска со наночестички и „ласери“ за да се модифицира времето.

Додека некои луѓе се запознаени со тајните на геоинженерингот и прскање на небото кои токму сега се случуваат, ретко тоа ќе го признаат луѓето на влијателни позиции.

Луѓето на влијателни позиции ќе предложат небото да се прска во „борба против климатски промени“, но тие никогаш не признале дека тоа веќе се случува:во овој малку познат кикс, мејнстрим научникот признал.

Во интервјуто Michio Kaku накратко се задржал на историјата на модифицирањето на времето (малку детали во однос на големите дела, како што е познатата книга  “Chemtrails Exposed: a New Manhattan Project”).

Набрзо бил прекинат од страна на водителите на програмот на CBS кажувајќи дека државните програми за модифицирање на времето се само „наводни приказни за мали деца“. Тоа пак открива дека а водителите на CBS телевизијата можеби дури им било сугерирано апсолутно никогаш да не и пристапуваат на таа тема.

Еден детаљ во многуте научни трудови и патенти за манипулации на времето со електромагнетна енергија и проводни честичките во стратосфера, недостасува во истражувањето објавено во  Proceedings of the National Academy of Sciences, наведувајќи дека „ласерските зраци“ може да создадат канали на плазма во воздух, што предизвикува да се формира мраз.

Според професорот  Wolf Kasparian:

„Во услови типични за бура и силни ветришта и облаци во кои коегзистираат суперстудена вода и мраз, а не постои директно влијание на каналите на плазма врз мразот или постапката на таложење која би можела да биде откриена.

Меѓутоа под услови типични за тенки ледени облаци под назив цируси, каналот на плазма индуцира изненадувачки силно влијание на создавање на мраз.

Во рок од неколку минути, ласер прави услов за големо зголемување на бројот на вкупните честички на мраз во комората.

Новоформираните честички на мраз брзо го намалуваат притисокот на водената пареа со заситување на мраз, со што се зголемува оптичка дебелина на облаците до три пати“.

Со анималните урагани кои во моментов ја пустошат Америка, поплавите кои ја уништуваат Индија и пожарите кои го уништуваат северозападот на Америка, војување со времето е тема број еден во јавноста токму сега.

Може да ве интересира

Заев (и неговите економски леви и десни раце) треба да појасни на младите во Македонија што се случи?

Стратешка Германска инвестиција ја одмина Македонија, ама се вдоми во Србија! Автомобилската индустрија и новите …

Translate »
error: Content is protected !!