дома / Забава / Ова се триковите кои треба да ги совлада секој кој сака да фотографира(видео)
фотографирање

Ова се триковите кои треба да ги совлада секој кој сака да фотографира(видео)

Шелдон Еванс е фотограф и голем вљубеник во технологијата. Автор е на бројни видео упатства од кои повеќе се поврзани за фотографијата.

Неговито најнов туторијал не учи како за десет минути да станеме „профи“ фотографи.Потребни ви се пешкир, чкорче, најлонска кеса, ЦД и добра позадина на компјутерот.

Не верувате? Погледнете и самите!

Бонус видео:

Може да ве интересира

долар

Зошто на банкнотите од еден долар се наоѓа масонската приамида?

На банкнотата од еден долар се наоѓа пирамида. За неа постојат различни теории, а некои …

Еден коментар

  1. добри трикови

Translate »
error: Content is protected !!