Неодамна

Мистерии

Мобилен телефон на иднината(видео)

телефон

Дизајнот на телефонот најчесто секогаш е ист, а со текот на годините најголем број телефони имал правоаголен облик. Меѓутоа, дизајнерите Philippe Starck и Jerome Olivet направиле чекор напред и се решиле за доста едноставен концепт на телефони кои го носат називот Alo smartphone. Според зборовите на дизајнерите, телефонот би требало …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!