Неодамна

Мистерии

Масонско писмо во кое тие ја најавуваат Третата светска војна

масони

Не станува збор за никако пророштво ниту предвидување. Станува збор за глобален план на масонска елита, за мрежа која се плете над нашите глави без оглед на тоа што светот го сака, бидејќи се она што масонскиот врв го замислил тоа и се спроведува. Луѓето наивно се надеваат дека може …

повеќе... »

Откриено што се крие зад мистеријата за 800 години стариот мобилен телефон (видео)

мистерија

Денес, во времето на современа технологија, еднакво е предизвикувачки, но малку побрзо дешифрирање на историските мистерии кои подолго време го држат човештвото во неизвесност. Една од најконтроверзните археолошки мистерии е откритието на славниот „телефонот стар 800 години“ пронајден во Австрија. И навистина, предметот личи на денешните мобилни телефони, поточно на …

повеќе... »

Погледнете ја визијата на Елон Маск за подземна транзит мрежа на тунели каде автомобилите патуваат и се движат на шини со 130 километри на час (видео)

елон маск

„Боринг Компани“ е инфраструктурна компанија основана од страна на Елон Маск, кон крајот на 2016 година. Инспириран од метежот во сообраќајот низ Лос Анџелес, во кој пред неколку месеци и самиот заглавил, Елон го направил својот најнов иновативен проект. За време на последната „TEDTalk “ конференција, беше промовиран неговиот проект, …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!