Неодамна

Мистерии

Научник случајно признал дека постои „временска контрола“ која токму сега се случува над Америка (видео)

контрола

Во прилог емитуван на мејнстрим телевизијата CBS пред неколку години, физичарот dr. Michio Kaku случајни признал дека небото се прска со наночестички и „ласери“ за да се модифицира времето. Додека некои луѓе се запознаени со тајните на геоинженерингот и прскање на небото кои токму сега се случуваат, ретко тоа ќе …

повеќе... »

Последна објава на Боуви на интернетот: Google се илуминати

Боуви

Дејвид Боуви  беше редовен соработник на форумот на порталот  bowie.com, на неговата официјална интернет страна,  а неговата конечна порака, напишана неколку недели пред да почине содржела пророчко предупредување за иднината на човештвото во светот на информации под контрола на Google. Опишувајќи ја иднината на нашето општество, доколку биде контролирано од …

повеќе... »

Јованка Броз “позајмила” крушевски рецепт за слатко од тиква, омилено на Тито, но морала сама да си го препише

Јованка Броз

Јованка и Тито Броз во посета на Крушево биле и на 3 август 1969 година, како дел од рутата посети при кои Маршалот се поклонува на гробовите на македонските војводи од Илинденскиот период но и борци од НОБ. Прво во Крушево на гробот на Никола Карев, а веќе следниот ден во …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!