Неодамна

Мистерии

Декартов квадрат и ќе ви помогне да ја донесете вистинската одлука во животот!

дилема

Кога морате да донесете важна одлука, а нерешителноста  ве спречува во тоа, помошта треба да ја побарате во Декартовиот квадрат. Францускиот математичар и филозоф Рене Декарт во морето на своите принципи, теорија и правила понудил и интересна анализа на одлуката која потврдува дали е таа исправна или не. Пред да …

повеќе... »

Kако изгледа крвта зголемена под микроскоп за 1000 пати? (видео)

крв

Крвта е нешто што навистина ретко сакаме да гледаме затоа што поради популарната култура и холивудските филмови не асоцира на повреди, смртта и други непријатности, иако токму таа е тоа што не одржува живи. Во теорија знаеме дека нашата крв е составена од бели и црвени крвни зрнца, но што …

повеќе... »

Поранешен член на Илуминатите:Подготвен сум да го споделам со светот тоа што го знам (видео)

илуминати

На Интернетот повторно се шири приказната на човекот кој навел дека бил член на тајното друштво на Илуминатите и на еден сајт напишал како се приклучил, кои се тајните на оваа мистериозна група и што се крие од очите на светот. Коментарите во врска со оваа приказна се најразлични, некои …

повеќе... »
Translate »
error: Content is protected !!