дома / Статии / За нас

За нас

Politicki.mk е медиум кој едуцира, пренесува, информира и поттикнува дебата во јавноста за политичките, историските, сегашните и идните состојби во Република Македонија и регионот на југоисточна Европа. Тој е медиум(портал) платформа кој овозможува на секој читател, граѓанин, новинар или дописник да ги искаже и објави јавно своите ставови доколку недвосмислено стои позади истите.

Politicki.mk е портал кој агрегира, пренесува и овозможува објективни информации и вести на секој граѓанин, читател, новинар дописник или нов пишувач да го користи овој медиум(портал) како платформа за јавно известување и јавно информирање. Медиумот-портал не зазема страни, политички, религиозни или друга припадност, туку настојува да пренесе информации согласно позитивните законски происи во Република Македонија, ЕУ и САД, исклучиво со факти или силни индиции за постоење на факти и докази.

Посебно ќе настојува да овозможи простор за (свиркачите)-Укажувачите – (Whistle-Blowers) кои би имале цврсти докази или индиции за факти и докази кои укажуваат на злоупотреба, прекршување на човекови прва и слободи со устав загарантирани, фалсификат или непринципиелно работење на државни, јавни и приватни субјекти и лица.

Politicki.mk функционира со бизнис модел како FB, UBER и AirBNB, пларформа за објавување за секој автор на politicki.mk* од македонија, регионот и светот.

Politicki.mk не сноси никаква одговорност за објавените податоци, информации, факти и ставови на авторите објавувачи. Секој оној (автор) кој ќе ја користи оваа платформа (медиум) ја сноси целата одговорност за објавените податоци, факти и докази, доколку за тоа постои случај каде трета страна ќе се најде засегната.

 

  • Автор на politicki.mk* = секој граѓанин, читател, новинар дописник или нов пишувач кој го користи овој медиум(портал) како платформа за јавно известување и јавно информирање е оној кој ја прифаќа јавната изјава објавена на овој портал-медиум. Тука се вбројуваат и (свиркачите) – Укажувачите – (Whistle-Blowers) кои би имале цврсти докази или индиции за факти и докази кои укажуваат на злоупотреба, прекршување на човекови прва и слободи со устав загарантирани, фалсификат или непринципиелно работење на државни, јавни и приватни субјекти и лица од македонија и регионот.

Може да ве интересира

Импресум – Маркетинг

За било какви прашања во врска со маркетинг и објави на ПР текстови и рекламни …

Translate »
error: Content is protected !!